Hyaluronic behandeling & Immun behandeling alle huidtypes | elke leeftijd

Hyaluronic behandeling
In Hyaluronic Multiple Effect wordt hyaluronzuur van verschillendemoleculaire groottes ingezet. Zo kan de werkstof in de verschillende huidlagen indringen en daar haar optimale werking ontplooien. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen en verhoogt zo de vochtdepots in de verschillende huidlagen. Daarbij werkt het als vulsubstantie ter intensieve opvulling van rimpeltjes.

Immun behandeling
Dagdagelijks heeft de huid het hard te verduren. Ze moet zich tegen allerlei negatieve externe invloeden verweren, ze moet beschermen, afweren, isoleren. Vooral bij de droge, gevoelige huid is deze huideigen beschermingsfunctie zichtbaar gestoord. Schadelijke stoffen kunnen daardoor makkelijk binnendringen en de huid aantasten. De huid wordt ruw en vertoont roodheid en schilfertjes. Ondersteuning is op dit moment noodzakelijk, de geïrriteerde huid roept om hulp ze kan zelf niet langer in haar functies voorzien.

Behandeling CS III collagen stimulation alle huidtypes | elke leeftijd

Behandeling CS III collagen stimulation
Omdat het collageen III-gehalte van de huid afneemt bij het ouder worden, ontstaan niet-specifieke verbindingen van collageen I de werkelijke oorzaak van verminderde stevigheid van de huid. Met CS III is nu de high-tech actieve stof ASC III beschikbaar, die aantoonbaar de vorming van het eiwit collageen III versnelt. Daardoor kan collageen I weer gelijkmatig in de huid worden verdeeld. Hierdoor kunnen rimpels en ongelijkmatige huidstructuren worden afgezwakt. De huid lijkt gladder en soepeler, de contouren vaster en steviger.

VIT A behandeling & VIT C pure behandeling

VIT A behandeling
Rijpe huid, huid met zonschade, huid met hyperpigmentatie Vitamin A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het verlopen van de huidfuncites. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzymeactiviteit van de verouderende huid, alsook op de herstelmechanismen van de huid in het algemeen. KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. Het zichtbare resultaat: een frisse, soepele huid.

VIT C pure behandeling
VIT C is even belangrijk als zuurstof. Deze behandeling is vooral geschikt voor de vale, vermoeide huid, rokershuid en een huid die een oppepper kan gebruiken. Een anti stress vitamine met als resultaat een antioxidanten werking heeft, vocht inbrengend is, porie verfijnend. Een collageen stimulatie vindt waardoor de huid er glad, jong en fris uitziet.