Glycolzuur peeling & Salicylzuur peeling

Glycolzuur peeling
Glycolzuur heeft een positieve invloed op huidveroudering. De conditie van de huid zal verbeteren en de huid zal beter vocht vasthouden na een peeling met glycolzuur. Een andere veel voorkomende oppervlakkige peeling is de salicylzuurpeeling.

Salicylzuur peeling
Dit is een wat mildere peeling en hierdoor beter geschikt voor de gevoeligere huid. Salicylzuur is vet oplosbaar en kan hierdoor dieper in de poriën dringen. Deze peeling kan heel goed gebruikt worden bij de behandeling van acne.

ASA peeling & Repagen peeling strong

ASA peeling
Huidvernieuwing op basis van fruitzuur. Ideaal voor het ontdoen van dode huidcellen, verfijnen van de poriën, ongewenste pigmentatie van de huid. ASA is geschikt voor iedere huid met: onzuiverheden, vette huid, huid met zonschade, huid die vermoeid en rimpelig is. Voor een goed resultaat adviseren wij een behandeling in kuur verband i.c.m HC7 Hoogfrequent of de Dermabrassie. Wij zullen samen met U de juiste behandeling bespreken.

Repagen peeling strong
Een sterke peeling op basis van fruitzuur. Een ideale peeling voor de veroudering van de huid. De peeling zorgt ervoor dat producten beter door de huid opgenomen worden.
Resultaat: voller ogende huid, verfijning van rimpeltjes, goede doorbloeding, ongewenst pigment( gerelateerd aan leeftijd) vervaagt, verfijning van de poriën.

Amandelzuur peeling & Sponq peeling

Amandelzuur peeling
Amandelzuur 20% is een zeer milde, niet irriterende peeling voor ieder huidtype. Zeer geschikt voor de donkere huid en de gevoelige huid met rosacea. Dit zuur heeft een groter molecuul dan bijvoorbeeld glycolzuur en werkt hierdoor niet irriterend. Het dringt minder snel en minder diep de huid binnen waardoor verbranding en zg. ‘hotspots’ niet kunnen ontstaan.

Sponq peeling
100% Natuurlijke huidvernieuwing en collageen therapie. Kostbare Spicula peeling die de hoornlaag cellen vernieuwen in 5 tot 7 dagen. Dit bijzondere 100% natuurlijke product zorgt ervoor dat de huid vele malen beter in staat is om voedingsstoffen op te nemen. Daarnaast zet de peeling de huid aan tot een enorme toename in de collageen productie. Na het gebruik ziet de huid er gladder en gezonder uit, de teint is verbeterd.