Hoe gaat het in zijn werk?

Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Deze Permanent Make-up zal na 1 of 1,5 jaar bijgewerkt moeten worden. Permanent make-up is een vak waarin vele technieken samenkomen. Ecuri Cosmetics is toonaangevend in het opleiden van succesvolle specialisten.

Waarom deze behandeling?

Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar indien u opzoek bent naar een langduriger resultaat, dan is de hairstroke of shadow techniek een ideale uitkomst. Een oplossing die zelfs van dichtbij geheel natuurlijk oogt en logischerwijs ook veel tijd in de ochtend bespaart. De behandeling duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

PMU Hairstrokes

Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode. Denk aan mensen die een chemokuur ondergaan hebben of de ziekte Alopesia hebben.