PRIJSLIJST

KLAPP Cosmetics

Klapp Facial

Reinigen, scrub, epileren, ontharen, evt. wenkbrauwen verven, ontdoen van onzuiverheden, peeling, masker, massage en eind crème.

€57,50

Behandelingen in treatment sets

Vit A Classic Power Boost treatment

Vitamine A regenereert en herstelt de door de zon beschadigde huid. Bevordert bovendien de elasticiteit van de huid waardoor deze uitermate geschikt is voor de rijpere huid met zonschade en pigment vlekken.

€79.95

C Pure Face Infusion treatment

Geconcentreerde Vic C power voor een gezonde huid. Dankzij de hoge dosis Vit C stimuleert de behandeling de collageen in het bindweefsel, gaat vochtverlies tegen en beschermt de huid tegen vrije radicalen. De geselecteerde, voedzame ingrediënten geschikt voor de vale, vermoeide huid die een oppepper kan gebruiken

€79.95

Hyaluronic treatment

Voor intensieve 4 voudige hydratatie van de huid. De droge, en vochtarme huid en huid met rimpeltjes hebben hier veel baat bij. Ook een geweldige behandeling voor de mannenhuid.

€79.95

Immum treatment

Het versterken van het immuunsysteem, vooral de droge en gevoelige huid faalt vaak in haar beschermingsfunctie waardoor deze rood, ruw schilferig kan zijn. Deze behandeling verhoogt de weerbaarheid van de huid.

€69,95

CSIII collageen opbouw

Een behandeling voor de collageen en bindweefsel opbouw. Een super behandeling bij een slapper wordende huid.

€79,95

Fruitzuurpeeling

Asa Peel

Ter verfijning van de poriën voor een egaal huidbeeld. Bevrijdt de huid van verdikte huidlagen. Al naar de eerste kuurbehandeling kun je duidelijk zien dat de rimpels gladder worden en ouderdomsvlekken zichtbaar lichter. Voor veel klanten is de ASA peel-kuur een tweejaarlijkse must. Kuur van 3 behandelingen € 270,-.

€99,-

Glycolic peel

De perfecte peeling voor een droge, gevoelige huid. De perfecte anti- aging peeling! Een kuur van 6 maal, om de 2 a 3 weken terug in de salon. Naast deze kuur thuis krijgt u een serum mee naar huis om uw huid te optimaliseren en te behouden. Glycolzuur zorgt ervoor dat de huid beter in staat is vocht vast te houden. Kuur 6 x incl. serum voor thuisgebruik € 300,-

€59,-

Salicylic (Acne, ontstekingen, vette huid)

Salicylzuur werkt in op het bovenste laagje van de huid (de hoornlaag). Salicylzuur weekt dit laagje van de huid los en zorgt voor een normale groei van de huid. De salicylzuurpeeling remt ontstekingen en de groei van schimmels en bacteriën. Deze peeling is uitermate geschikt tegen matige acne en puistjes. Het heeft exfoliërende eigenschappen. Salicylzuur wordt ook gebruikt tegen andere huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem.

€59,-

Sponq peeling (100% biologisch) incl. nazorg crème

Een biologische peeling werkt in op het natuurlijke huidproces, waarbij de huidlagen iedere maand worden vervangen door een nieuwe huid. De Biologische peeling stimuleert de natuurlijke huidcyclus. De huid vernieuwt zich sneller. De biologische peeling is zeer mild.

€99,-

Ernani's Glowpen

Ernani's Glowpen

Veilige, intensieve, professionele micro needling Deze behandeling is in kuurvorm. Samen bespreken we het behandelprogramma. Vaak gebeurt deze kuur i.c.m. een peeling, dermaglow en HC7 Hoogfrequent (moderne radio-frequentie-technologie d.m.v. warmte) Tijdens een intake bespreken we wat het beste voor uw huid is en wat de kuur inhoudt. EEN TOPPER. Kuur 6 behandelingen € 400,-

€75,-

SIT therapie

Skin Inject Therapie

Skin Inject Therapie is een 'evolutie in de mesotherapie", een nieuw ontwikkelde techniek voor het toedienen van werkzame stoffen via oppervlakkige injecties. In de afgelopen jaren is de micro-inject therapie steeds meer naar voren geschoven als een huidverjongingsstrategie. Hyaluron (lichaamseigen stof) wordt d.m.v. een minuscuul naaldje net onder de huid aangebracht. Fijne rimpeltjes en lijntjes worden hier meer opgevuld. De huid wordt van binnenuit gevuld. klanten willen niet horen 'wat heb je aan je gezicht gedaan'.... maar 'wat zie je er goed uit'

€€ 65,00

HE-Light Pro

HE-Light Pro

Sessie van 15 min. € 15,00 Kuurkaart van 10 sessies van 15 min. voor € 125,00

€15,-

Permanente Make-up

PMU wenkbrauwen Hairstrokes

€85,-

Eyeliner Intralash

€65,-

Bruids make-up

Proef make-up

Bellápiere 100% minerale make-up.

€25,-

Bruids make-up

Bellápiere 100% minerale make-up

€75,-

Kleine behandelingen

Epileren

€15,-

Waxen bovenlip

€10,-

Waxen kin

€10,-

Waxen kin en bovenlip

€17,50

Epileren en waxen hele gezicht

€27,50

Verven wenkbrauwen

€10,-

Verven wimpers

€10,-

Verven wenkbrauwen en wimpers

€17,50