Pre-Aging en Anti-Aging & Natural Face Lifting

Pre-Aging en Anti-Aging
Als NOÛS therapeute maak ik het verschil in jouw huidleeftijd, of je nu jonger bent en rimpels wilt voorkomen of juist ouder bent en rimpels wilt verminderen en de contouren verstevigen, met deze technieken zijn er geen grenzen meer. Al na de eerste behandeling zie je het resultaat, de kuur van 5 behandelingen in slechts 3 weken geeft jouw gezicht, hals én decolleté een complete make-over. S

Natural Face Lifting
In één behandeling worden tegelijkertijd zes weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel, wat resulteert in minder tot geen rimpels en liften van de contouren – wenkbrauw, jukbeen, kaaklijn, onderkin, hals en decolleté. Wanneer je deze behandeling als pre-aging inzet zal veroudering zoals hierboven omschreven zelfs nog langer uitgesteld worden.

Collagen Booster & Tone Booster

Collagen Booster
Deze techniek richt zich enkel en alleen op de fibroblasten wat voor directe aanmaak van collageen, elastine en hyaluron zorgt. Het gezicht, de hals en decolleté krijgen een zéér intensieve bindweefselmassage wat de huid een ware opleving geeft en zo een jongere uitstraling krijgt door zowel volume als een mooie, stralende huidtint.

Tone Booster
Omdat bindweefsel niet werkt op de spieren en niets aan verslapping kan doen is de Tone Booster de ideale aanvulling op de NOÛS massages om juist aan de contouren te werken en een echte facelift te geven. Tone Booster werkt alleen op de spieren en heeft veel weg van een echte workout. Verstevigde spieren zorgen met name voor strakkere contouren, de oogleden en wangen hangen niet meer, neus-lippen-plooi wordt minder diep, de onderkin wordt minder en de hals krijgt weer een glad aanzien.

Self-treatment workshop

NOÛS massages, inmiddels de meest geboekte behandeling met een succes rate van 100%, heeft een fantastische self-treatment techniek. Met eenvoudige en zeer doeltreffende massagegrepen kan jij nu zelf aan huidverbetering en huidverjonging werken. Tijdens de workshops leer ik jou de verschillende grepen voor de 12 zones van gezicht, hals en decolleté die jij heel eenvoudig op ieder gewenst moment kan toepassen. Thuis of onderweg, in enkele minuten per dag geven deze grepen een sensationeel effect.

Informeer naar de mogelijkheden.